Hevostarvike Equitarista voit tilata tuotteita PostNordin ja Postin pisteisiin Suomessa. Ulkomaille toimitusten tapauksessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun myymala@equitar.fi.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme Kirkkonummen Liikeportissa (Luostarinportti 2, 2. krs), tällöin valitset vain toimitustavaksi Nouto Kirkkonummen myymälästä (0€).

Verkkokaupan tilaukset maksetaan Paytrail Oyj:n välityksellä. Suoritettuasi tilauksen loppuun lähetämme automaattisesti vahvistuksen sähköpostiisi.

Tilaamasi tuotteet pyritään toimittamaan lähimpään Postnordin tai Postin toimipisteeseen 1-4 arkipäivän aikana. Mikäli toimitusaika on pidempi (esimerkiksi jos tuote on loppunut varastosta), kerromme tästä sinulle sähköpostitse. Samoin otamme yhteyttä, mikäli haluamaasi tuotetta, kokoa, väriä tai mallia ei olisikaan saatavilla.

Toimituskulut lisätään kokonaissummaan. Rehusäkkeihin lisätään toimituskulua 6 € per säkki normaalin toimituskulun lisäksi. Vähintään 120 € arvoiset tilaukset lähetämme ilman toimituskuluja (ei koske rehusäkkejä).

Verkkokaupan tuotevalikoima ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä ja karvattomia. Loimien sovituksessa suosittelemme, että käytät loimen alla lakanaa. Hoitotuotteiden, rehujen ja lisäravinteiden tulee olla avaamattomia. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa jonkun tuotteen, ole ensin meihin sähköpostitse yhteydessä myymala@equitar.fi niin annamme tarkemmat ohjeet.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hevostarvike Equitar toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 24 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.