Hevostarvike Equitarista voit tilata tuotteita PostNordin ja Postin pisteisiin Suomessa. Ulkomaille toimitusten tapauksessa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun myymala@equitar.fi.

Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme osoitteesta Pedersinkuja 1, Kirkkonummi, tällöin valitset vain toimitustavaksi Nouto Kirkkonummen myymälästä (0€).

Verkkokaupan tilaukset maksetaan Paytrail Oyj:n välityksellä. Suoritettuasi tilauksen loppuun lähetämme automaattisesti vahvistuksen sähköpostiisi.

Tilaamasi tuotteet pyritään toimittamaan lähimpään Postnordin tai Postin toimipisteeseen 1-4 arkipäivän aikana. Mikäli toimitusaika on pidempi (esimerkiksi jos tuote on loppunut varastosta), kerromme tästä sinulle sähköpostitse. Samoin otamme yhteyttä, mikäli haluamaasi tuotetta, kokoa, väriä tai mallia ei olisikaan saatavilla. Tilaustuotteille on erikseen merkiitty toimitusajat verkkokauppaamme, jos tuote jää jälkitoimitukseen tarkoittaa se, ettei sitä ole juuri nyt varastossamme ja toimitusaika on varastotuotteita pidempi.

Toimituskulut lisätään kokonaissummaan.

Verkkokaupan tuotevalikoima ja hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Huomioithan, että palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, pesemättömiä ja karvattomia. Loimien sovituksessa suosittelemme, että käytät loimen alla lakanaa. Hoitotuotteiden, rehujen ja lisäravinteiden tulee olla avaamattomia ja kaikissa tuotteissa tulee olla laput kiinni.

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa jonkun tuotteen, ole ensin meihin sähköpostitse yhteydessä myymala@equitar.fi niin annamme tarkemmat ohjeet tuotteiden palautuksesta. Palautuslähetys on asiakkaalle maksuton. Kun tuotteet saapuvat meille takaisin myyntikuntoisina, teemme niistä heti palautuspyynnön Paytrailille joka palauttaa sinulle rahat viimeistään 60 päivän kuluessa. Huomioithan että tilauksen mahdollista toimituskulua ei hyvitetä.  

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Hevostarvike Equitar toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.
Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!www.jousto.com.