Hevostarvike Equitar on kotimainen yritys. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille sydämenasia ja siksi panostamme sekä henkilökuntamme osaamiseen, että myymiemme tuotteiden laatuun ja tarkoituksenmukaisuuteen. Meille on ehdottoman tärkeää, että henkilökunnallamme on vankka hevostausta ja käytämme itse päivittäin valikoimaamme kuuluvia tuotteita.

Meidän ensisijainen valintamme ovat laadukkaat, pitkään kestävät ja mahdollisimman hyvin hevosta ja ratsastajaa palvelevat ja harrastamista tukevat tuotteet. Valikoimastamme löytyy usean eri hintaluokan tuotteita ja niissä kaikissa yhdistyy pyrkimyksemme ratsukon hyvinvointiin.

Nopeat verkkokauppatoimitukset sekä osaava, henkilökohtainen ja aina ystävällinen palvelu ovat meidän lupauksemme teille asiakkaillemme.

Myymälässämme työskentelevät pitkänlinjan hevosalan ammattilainen Mona-Lisa Westman, joka valjassepän ammattitutkinnon suoritettuaan tarjoaa asiakkaillemme valjassepän palveluita varusteiden korjausten ja valmistamisen osalta sekä satulansovituksia ja toppauksia. Myymälässä työskentelee myös Malin Lahtivuori joka ratsastuksenohjaajana omaa kattavan osaamisen kaikessa hevosiin ja ratsastukseen liittyvässä. Tiimin uusimpana vahvistuksena on hevosalan liiketoiminnan ja viestinnän osaaja Vilma Kettukangas. Taustalla vaikuttaa myös yrittäjämme Maarit Tarkiainen jonka työn pääpaino on jälleenmyyjäasiakkaidemme palvelemisessa sisaryhtiömme Equitar Marketingin puitteissa.

Lämpimästi tervetuloa palveltavaksi myymäläämme, tapahtumiin tai verkkokauppaamme!