Uusi upea verkkokauppamme on nyt auki

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme, toivottavasti viihdyt yhtä hyvin kuin me!

Olemme kuunnelleet toiveitanne ja pyrkineet toteuttamaan verkkokaupan niin, että se palvelisi asiakkaitamme mahdollisimman hyvin – annattehan siis jatkossakin palautetta esimerkiksi kommentoimalla tätä postausta, mikäli kaipaisitte verkkokaupaltamme jotain mitä se ei vielä teille tarjoa 🙂

Meillä on paljon tuotteita ja siksi tähän uudistettuun verkkokauppaan oli tärkeää saada hakutoiminto joka auttaa teitä löytämään juuri oman kokoisenne ja värisenne tuotteet. Esimerkiksi kaikki tummansiniset ratsastushousut kokoa 40 😉 Kannattaa kokeilla!

Käymme myös edelleen tuotekuvauksia läpi niin, että ne palvelevat teitä entistä paremmin. Ja tänne ajankohtaisten osioon alamme kerryttämään laajempia käyttökokemuksia sisältäviä tuotetietoiskuja sekä muuta hyödyllistä tietoa sellaisista tuotteista joista uskomme olevan asiakkaillemme erityisen paljon iloa.

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa ja muistakaa hyödyntää avajaistarjoukset!

Terv. Hevostarvike Equitarin tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *